Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Коваленко З$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Лебедин А. М. 
Вивчення терміну зберігання хлоропіраміну у біологічному матеріалі при його гнитті [Електронний ресурс] / А. М. Лебедин, О. О. Маміна, З. І. Коваленко // Український медичний альманах. - 2014. - Т. 17, № 3. - С. 129-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uma_2014_17_3_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 376.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Коваленко З. О. 
Виховний ідеал як орієнтир у самовихованні майбутнього педагога [Електронний ресурс] / З. О. Коваленко // Наукові записки кафедри педагогіки. - 2013. - Вип. 32. - С. 114-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzkp_2013_32_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.932 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Голодняк В. А. 
Влияние состава триацилглицеролов на температуру плавления их смеси и характерные точки на кривой дифференциальной сканирующей калориметрии [Електронний ресурс] / В. А. Голодняк, В. С. Мазаева, И. Н. Демидов, З. И. Коваленко, Т. А. Оноприенко // Вопросы химии и химической технологии. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2018_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.985 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цихановська І. В. 
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Електронний ресурс] / І. В. Цихановська, О. В. Александров, Н. С. Кайда, В. В. Євлаш, З. І. Коваленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 2. - С. 186-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_2_21
Для розробки рецептурного складу й удосконалення технології зефіру біло-рожевого використовували модельні зразки зефіру на агарі і пектині, які грунтуються на базових рецептурах зефіру. Добавку "Магнетофуд" вводили у вигляді порошку у кількості 0,10; 0,15 та 0,20 % до маси рецептурної суміші, змішуючи з драглеутворювачем. Встановлено, що введення харчової добавки "Магнетофуд" у дослідні зразки зефіру біло-рожевого у кількості 0,10, 0,15, 0,20 % до маси рецептурної суміші у порівнянні з контролем покращує органолептичні показники (форму, поверхню, консистенцію та структуру зефіру). Найбільш високими показниками характеризувався зефір з масовою часткою добавки 0,15 %. За введення добавки "Магнетофуд" до рецептури також зменшується загальна кислотність на (<$E0,1~-~0,2) symbol Р> - в зразках на агарі і на <$E(0,5~-~0,7) symbol Р> - в зразках на пектині; величина густини зефірних мас на (55 - 61) кг/м<^>3 - для агару і на (65 - 71) кг/м<^>3 - для пектину й тривалість збивання на ~ 2 хв; мікробна контамінація поверхні зразків - КМАФАнМ в 10 разів, дріжджів - утричі, пліснявих грибів - удвічі (за зберігання протягом 45 діб за (<$Ephi~=~(90~symbol С~2)~%>):КМАФАнМ у 10 разів, дріжджів - в 2,5 разу, пліснявих грибів - удвічі (у разі зберігання протягом 60 діб за (<$Ephi~=~(90~symbol С~2)~%>). Встановлено, що введення добавки "Магнетофуд" сприяє збільшенню пластичної міцності зефірних мас на (1,3 - 1,9) кПа в зразках на агарі - на (0,5 - 1,0) кПа в зразках на пектині, якщо порівняти з контролем. Визначено раціонаїьний вміст харчової добавки "Магнетофуд" у складі біло-рожевого зефіру на агарі та пектині. Розроблено рецептури й технологічні схеми біло-рожевого зефіру на агарі та пектині з добавкою "Магнетофуд" у кількості 0,15 % до маси сировини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 705.702 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Мазаєва В. С. 
Кореляція жирнокислотного складу олій з явищем поліморфізму [Електронний ресурс] / В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк, І. М. Демидов, І. В. Левчук, Н. С. Ситнік, З. І. Коваленко, Т. О. Онопрієнко // Питання хімії та хімічної технології. - 2021. - № 2. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2021_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.926 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Цихановська І. В. 
Удосконалення технології мармеладу желейного формового з використанням харчової добавки "МАГНЕТОФУД" [Електронний ресурс] / І. В. Цихановська, О. В. Александров, Т. Б. Гонтар, З. І. Коваленко, В. В. Макаренко. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.37 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського